Interim management creativiteit en innovatie

Innovatie komt vaak bovenop de lopende werkzaamheden en goede ideeën wil je niet te lang laten liggen. Start-ups hebben ook vaak goede ideeën, maar hebben de ervaring mogelijk niet niet om het in de praktijk te brengen. En HR en directie wil graag iemand die de ontwikkeling van de creatieve organisatie regisseert, zonder dat daar weer iemand full-time voor in dienst komt.

Er kunnen vele redenen zijn waarom het nuttig kan zijn om tijdelijk de juiste ervaring op de juiste plek te zetten. Om de organisatie te ontlasten, te assisteren of te ontwikkelen waar het neerkomt op creativiteit en innovatie. 

Idee en Praktijk bestaat uit een netwerk van mensen die mogelijk precies die ervaring hebben die de organisatie nu nodig heeft. Ervaring binnen verschillende branches, bedrijfsgroottes en functies. Ervaring in het succesvol introduceren van nieuwe producten, in het managen van teams, het verder brengen van ideeën, in het ontwikkelen van creatieve organisaties en teams en in het opstarten van new business.  

We gaan graag in gesprek om te kijken hoe onze mensen van dienst kunnen zijn.