Tot uw dienst in creativiteit en innovatie

"80% of CEOs consider their environment to grow significantly more complex. Successfully navigating will require creativity." - IBM, Global CEO Survey 2010

Naast het faciliteren van creatieve workshops en het ontwikkelen van vaardigheden voor creativiteit en innovatie, helpen we graag ook op andere manieren om creativiteit en innovatie te stimuleren en te laten gebeuren.

Zo kan er bijvoorbeeld een reden zijn dat een innovatieproject of start-up (tijdelijk) niet door iemand van de organisatie zelf gemanaged kan worden. Of de directie of HR kan een partner gebruiken om creativiteit in de organisatie verder te ontwikkelen en de aandacht erop te houden. Denk in deze gevallen aan onze interim diensten. 

We inspireren ook graag tot creativiteit door het verzorgen van (interactieve) lezingen, keynotes, dagvoorzitterschap of creatieve intermezzos op een congres, bedrijfsdag of evenement. Wees er dan wel bewust van dat toehoorders al snel deelnemers worden. 

Ook helpen we om nieuwe idee├źn snel te toetsen, verder te ontwikkelen en te implementeren door middel van onze InnoScrum aanpak.

Op meer individuele basis en voor teams bieden we ook de mogelijkheid om gecoached te worden op creatief gedrag en innovatiekracht.

Kijk links voor een greep uit ons aanbod. Weet je niet zeker of jouw vraag bij ons thuishoort? Neem contact met ons op en we zijn er zo achter.