Creatief Facilitator

Met deze training creëert de organisatie haar eigen team van experts in het faciliteren van brainstorms en creatieve sessies. Deelnemers leren de vaardigheden die nodig zijn om een groep medewerkers door een effectieve creatieve ideeën sessie heen te leiden naar innovatieve oplossingen. 

Omschrijving:

De organisatie die de training Creatief Facilitator inzet om een expert team in brainstormen te ontwikkelen, zal haar vaardigheid om doorbraakideeën en oplossingen voor problemen te vinden drastisch verbeteren. 

Deelnemers worden verspreid in de organisatie aangewezen en hebben voor deelname al de basiskennis van creatief denken en het creatieve proces. Deelnemers gaan aan de slag met actuele vraagstukken binnen de organisatie en leiden groepen tot creatieve ideeën en innovatieve oplossingen. Deelnemers worden actief gecoached op hun vaardigheden als facilitator en worden voorzien van diverse middelen en technieken om een creatief proces tot een succes te leiden. 

Op deze manier creëert de organisatie een pool van interne facilitators voor het brainstormen en leiders van creatieve sessies.

Groepsgrootte:
maximaal 8 per trainer.

Doorlooptijd van de training:
2-4 dagen, plus brainstorm coaching na het volgen van het programma.