Creatieve Teams

Werk met je team aan de creativiteit en innovatieve productiviteit van het hele team. Intensief, interactief en vol impact. Deze training in creatieve en innovatieve teambuilding leert deelnemers de vaardigheden, attitude, technieken en middelen die zo belangrijk zijn in het soort teamwerk dat bijdraagt aan innovatieve oplossingen. 

Omschrijving:
Als team is het belangrijk om te blijven vernieuwen. Om relevant te blijven en om resultaat te blijven leveren voor de organisatie. Soms is het de uitdaging om steeds met nieuwe ideeën te komen. Of om deze daadwerkelijk in samenwerking te implementeren. Daag elkaar uit om creatief te blijven denken en samen tot resultaat te komen.

Werk met elkaar tijdens deze hoog interactieve training met veel plezier aan de creatieve vermogens van het hele team. Aan de hand van interactieve werkvormen zul je als team ervaren waar verbetering mogelijk is en hoe je als team kunt excelleren in creativiteit. Hoe werkt dat eigenlijk, creativiteit? Wat kun jij doen om de ander te stimuleren? En hoe inspireer je elkaar? Hoe kun je samen tot meer en betere ideeën komen? Hoe bouwen we voort op elkaars ideeën? Hoe communiceer je zonder al te veel ruis?

In het ideale geval werken we direct aan de hand van een actueel organisatievraagstuk, zodat je als team direct ervaart waar de impact te halen is en om als team het succes samen te ervaren. Bijkomend voordeel is dat de kosten van de training mogelijk al direct tegen de innovatieve ideeën kunnen worden weggestreept!

Teams na afloop:
- keren vol energie terug naar de werkvloer
- zijn beter in staat tot onderlinge communicatie bij innovatie
- zijn als team creatiever
- weten elkaar uit te dagen en te stimuleren in creativiteit
- en krijgen zaken voor elkaar!

Deelnemers na afloop:
- zijn zich bewust van hun rol binnen het team bij creativiteit
- zijn in staat anderen te stimuleren in hun creativiteit
- hebben kennis en ervaring met het toepassen van meerdere
  creatief denktechnieken
- hebben hun leiderschaps- presentatie- en luistervaardigheden
  effectief verbeterd
- kunnen bewust focussen op verbeteringen en kansen en nemen
  wisselende rol in leiden en volgen aan

Groepsgrootte:
tot 20 deelnemers. Groter in overleg mogelijk.

Duur van de training:
1 tot 4 dagen, afhankelijk van ingebracht vraagstuk en vaardigheden niveau

Tarieven