Project omschrijving

Creatief Leiderschap

In de meest succesvolle organisaties heerst een creatief klimaat en innovatieve cultuur waarin iedereen zijn rol neemt als het gaat om waardegroei. De training Creatief Leiderschap richt zich op het creëren van een cultuur van creativiteit en innovatie binnen een organisatie. Door managers én medewerkers in staat te stellen een leiderschapsrol te nemen in het stimuleren en toepassen van creativiteit en innovatie.

Inhoud
In de training Creatief Leiderschap onderzoeken we eerst wat een ‘creatief klimaat’ precies inhoudt en wat ieders rol daarbij is. Je leert welke vaardigheden en eigenschappen hiervoor nodig zijn. Samen gaan we aan de slag om creativiteit en innovatie in jezelf, in je team en organisatie verder te ontwikkelen en te ontsluiten.

Resultaat
Deelnemers zijn in staat om als sterkere, effectieve leiders creativiteit aan te sporen en innovaties te trekken. Je hebt je eigen creatieve houding en creatieve vaardigheden verder ontwikkeld door te werken aan actuele vraagstukken in de organisatie. Daarnaast werk je samen aan een plan die ervoor zorgt dat creativiteit en innovatie verder worden ontwikkeld in de organisatie.

Meer weten? Neem direct contact met ons op!