Wat we doen

Wij helpen het creatieve potentieel van uw medewerkers beter te benutten. Wij maken van uw organisatie een creatieve organisatie. Wij creëren Leaders in Creativity.

Om van uw organisatie een leader in creativity te maken, is het nodig om op alle niveaus van de organisatie creativiteit te stimuleren en te borgen. Idee en Praktijk helpt daar graag bij met de volgende diensten:

  • Het ontwikkelen van leiderschap naar creatief- en innovatief leiderschap. Dit doen we door middel van trainen, coachen en faciliteren.
  • Het ondersteunen van management bij het organiseren van een structuur en cultuur die ruimte biedt aan creatieve initiatieven en innovatie. Wij staan u bij met advies en managementconsulting en waar nodig interim management.
  • Het begeleiden van creatieve interventies op team-, project-, en organisatieniveau, zoals bijvoorbeeld innovation challenges of klantsafari’s.
  • Het ontwikkelen van vaardigheden, houding en gedrag bij medewerkers op individueel en teamniveau. Dat kan in de vorm van vaardighedentraining, teamontwikkeling of coaching.
  • Het faciliteren van teams bij het creatieve proces en innovatie, zoals Design Thinking en Creative Problem Solving.

Ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden en Creatief Leiderschap

Wij trainen en coachen medewerkers in het ontwikkelen van creatief denken en creatief leiderschap…

Lees meer

Ontwikkelen van Creatieve Teams

Wij trainen en coachen teams in het ontwikkelen van creatieve teamvaardigheden en een constructieve houding en gedrag binnen het team…

Lees meer

Ontwikkelen van Ideeën

Wij ontwerpen, stimuleren en begeleiden creatieve sessies en trajecten van een probleem of kans tot aan een kansrijk idee…

Lees meer

Ontwikkelen van de Creatieve Organisatie

Wij helpen organisaties om als geheel zelf een leader in creativity te worden door integraal te werken aan vaardigheden, processen en structuren die creativiteit en innovatie versterken…

Lees meer

Liever direct en persoonlijk contact? Bel 070 – 888 00 47