Project omschrijving

Creatieve Teams

Als team is het belangrijk om te blijven vernieuwen. Om relevant te blijven en om resultaat te blijven leveren voor de organisatie. Maar het is best een uitdaging om telkens weer met nieuwe ideeën te komen. Of om deze daadwerkelijk in samenwerking te implementeren. In deze training leer je elkaar uit te dagen om creatief te blijven denken en samen tot resultaat te komen.

Inhoud
In de interactieve training Creatieve Teams werk je aan de creatieve vermogens van het hele team. Deelnemers leren in deze creatieve en innovatieve teambuilding-training de vaardigheden, attitude, technieken en middelen die zo belangrijk zijn in het soort teamwerk dat bijdraagt aan innovatieve oplossingen. Aan de hand van interactieve werkvormen ervaar je als team waar verbetering mogelijk is en hoe je als team kunt excelleren in creativiteit. Daarbij werken we het liefst aan een actueel organisatievraagstuk, zodat je als team direct ervaart waar de impact te halen is en om als team het succes samen te ervaren.

Resultaat:
Teams keren vol energie terug naar de werkvloer. Ze zijn beter in staat tot onderlinge communicatie bij innovatie en weten elkaar uit te dagen en te stimuleren in creativiteit. De individuele deelnemers zijn zich beter bewust van hun rol binnen het team en kunnen bewust focussen op verbeteringen en kansen. Daarbij kunnen ze schakelen tussen een leidende en volgende rol.

Meer weten? Neem direct contact met ons op!