Brainstorm en Creatieve sessies

Creatieve sessies of brainstorms horen productief te zijn en bij te dragen aan het halen van de doelen. En als het ook leidt tot creatieve, innovatieve oplossingen terwijl er plezier gemaakt wordt en wordt geleerd: nog beter! 

Idee en Praktijk helpt je om de creatieve sessie of brainstorm vorm te geven, te faciliteren en de deelnemers te inspireren. Een professionele brainstorm facilitator modereert het proces naar doorbraak oplossingen voor uitdagingen rond producten, processen, planning, etcetera. We leiden groepen en teams door het creatieve proces en zetten technieken en werkvormen in om traditionele denkpatronen te doorbreken en nieuwe invalshoeken op te zoeken. 

Omschrijving:

We ontwerpen en faciliteren creatieve sessies en brainstorms met groepen mensen voor vraagstukken rond:

- nieuwe product- en dienstontwikkeling
- product-, dienst- en procesverbetering
- organisatievraagstukken
- marketing(communicatie)
- maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)
- vertalen van uitkomsten MedewerkerTevredenheidsOnderzoek (MTO)
- koers en strategie van het team of de organisatie (strategic planning)
- war games
- etc.
- etc.

Geen twee problemen of vraagstukken zijn hetzelfde. Hoezeer we hier ook een standaardantwoord zouden willen geven: een Brainstorm is maatwerk.

Wél zullen we altijd zoveel mogelijk in kleinere groepen en teams werken, daar het juiste aantal facilitators van Idee en Praktijk opzetten of indien gewenst, werken met uw eigen trainers/facilitators. We zullen de groepen aanzetten en inspireren tot creativiteit, voorzien van op maat gemaakte creatieve interventies en werkvormen. We zullen de technieken ook ter plekke nog willen aanpassen, omdat nou eenmaal niet iedereen op dezelfde manier denkt, leert en wordt geactiveerd.

Duur van de workshop:

Een halve dag tot aan een week. Aaneengesloten of nuttig verspreid over een periode. 

Tarieven